4gamers.be

DC Comic DLC voor LittleBigPlanet gedetailleerd

Door Jay, 17-12-2013 11:43

Na enkele teasers werd eergisteren onthuld dat LittleBigPlanet speciale DC Comics DLC zou krijgen, al ontbrak het toen nog aan details. Die zijn er nu wel en er is zelfs een trailer verschenen, die je hieronder kan bekijken.

In totaal zullen er zes DLC packs verschijnen, waarvan de eerste twee deze week al. Ben je van plan ze allemaal aan te schaffen, dan is er een voordelige Season Pass van 25 euro. De eerste twee packs bevatten Superman, Lex Luthor, Supergirl, Brainiac en Bizarro, evenals een Premium Level Pack, dat evenwel enkel voor LittleBigPlanet 2 is. Meer details daarover zijn te vinden op de PlayStation Blog. Wanneer de overige vier packs zullen verschijnen, is trouwens niet bekend.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.