4gamers.be

Dead Nation Apocalypse Edition heeft Broadcast+ feature op PS4

Door rafbanaan, 28-02-2014 00:05, bron: blog

Volgende week komt Dead Nation: Apocalypse Edition naar de PlayStation Store voor PS4 en hij is gratis voor PlayStation Plus-abonnees. De PS4-versie van Dead Nation komt met tal van nieuwigheden. Ten eerste krijgen we de originele Dead Nation en zijn uitbreiding. Je kan het nu spelen in 1080p met verbeterde textures, rendering en effecten. Men heeft ook de controls wat aangepast om het eenvoudiger te maken. Je kan nu je wapen in een 'Quick Weapon Select' plaatsen.

Ondersteuning voor de PlayStation Companion App is er ook, want je kan het namelijk gebruiken om statistieken te bekijken, terwijl je speelt. De Challende-mode laat je toe om de score van een vriend te vergelijken en deze proberen te verslaan. Om af te sluiten krijgen we de Broadcast+ mode waarbij je je game kan streamen en de kijkers invloed krijgen op je spel. Er komen namelijk periodiek mogelijkheden voor de kijkers om te kiezen tussen een positief of negatief effect in je game. In totaal zijn er dertig verschillende effecten die kunen voorkomen, waaronder Zombie Packs die de speler munitie geven of de mogelijkheid om lopen even uit te schakelen. Als speler moet je niet treuren, want de kiezers komen als genaamde zombies in je spel, zodat je wraak kan nemen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.