4gamers.be

Tales of Xillia 2 stelt ons voor aan Jude en Leia

Door Jay, 18-06-2014 11:39

Vanaf 22 augustus kunnen ook wij in Europa eindelijk aan de slag met Tales of Xillia 2 en dus tracht Bandai Namco de game wat meer in de schijnwerpers te plaatsen. Dat gebeurt vandaag via twee trailers die telkens op een specifiek personage focussen. In dit geval zijn dat Jude Mathis en Leia Rolando. Hieronder de trailers in kwestie, samen met nog wat extra info over de personages.

Jude Mathis

"Er is het laatste jaar veel veranderd voor Jude.  Jude zet zich vast in zijn research in Spyrite: een alternatieve energiebron die Spyrix zou kunnen vervangen en de energiecrisis van Elympios oplossen.  Als hij de technologie om Spyrite te ontginnen op punt zou kunnen zetten, dan zou hij de spanning tussen de beide werelden kunnen doen afnemen en die voor eens en voor altijd kunnen verenigen.  Maar er zijn er ook die hem willen stoppen."

Leia Rolando

"Leia was altijd al vol energie en nieuwsgierig, waardoor ze geknipt was in haar job als journaliste voor de regionale krant in Elympios.  Ze wil de beide naties graag verenigen door haar werk en de stukken die ze schrijft.  Haar hoofdredacteur is daarentegen niet al te snel onder de indruk, maar ze werkt hard door om hem het verhaal te bieden dat hem haar werk zal doen appreciëren.  Ze zou die enorme scoop wel eens vroeger kunnen krijgen dan ze denkt."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.