4gamers.be

Herbekijk The Last of Us: One Night Live, alternatief einde

Door YoniVL, 29-07-2014 10:31, bron: neogaf

Neil Druckmann van Naughty Dog heeft tijdens een speciaal live evenement rond The Last of Us, genaamd The Last of Us: One Night Live, waar scènes uit de game door de cast werden nagespeeld, een alternatief einde vrijgegeven voor de game. Wie het spel nog niet heeft uitgespeeld, kan best hier stoppen met lezen, want het volgende deel kan spoilers bevatten.

Alternatief einde - SPOILERS!


De scène speelt zich vier jaar na het einde van The Last of Us af bij de dam waar Joel zijn broer Tommy tegen het lijf loopt. Joel loopt een kamer binnen, waar Ellie naar muziek zit te luisteren. Hij grapt tegen haar over een plan van Tommy om Joel te laten trouwen met Ester, een vrouw uit het kamp. Joel tovert dan een gitaar boven, die hij cadeau doet aan Ellie, met de belofte haar te leren hoe ze het instrument moet bespelen. De scène wordt afgesloten met Ellie die een noot speelt op de gitaar.

De scène werd niet opgenomen, maar werd tijdens het evenement live gespeeld door enkele acteurs. Druckmann vroeg alle aanwezigen om geen beelden te maken en zei ook dat het beeld moest dienen als een soort afscheid van Joel en Ellie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.