4gamers.be

Godzilla laat heel wat gameplay zien

Door Jay, 19-09-2014 00:09

Van de nieuwe Godzilla game van Bandai Namco hebben we nog niet zo heel veel gezien en als we er dan wel eens een trailer van voorgeschoteld kregen, was het niet meteen om over naar huis te schrijven. Tijdens de Tokyo Game Show werd de game echter wat uitgebreider gedemonstreerd en dus kunnen we ons eindelijk een wat beter beeld van het spel vormen, al is het natuurlijk nog de vraag of deze gameplaybeelden weten te overtuigen.

Voorlopig is de game enkel bevestigd voor een PS3-release in Japan, maar een release in het Westen valt op zich niet uit te sluiten aangezien Godzilla ook hier best wel populair is en bovendien zit er een nieuwe film aan te komen ook.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.