4gamers.be

Linger in Shadows-maker met Move bezig

Door papfles, 10-09-2011 00:07

Een mysterieuze trailer is recentelijk opgedoken, waarin een hand doorheen een bos beweegt en we heel kort een Move-controller kunnen bemerken. Na wat onderzoek van een aandachtige kijker werd ontdekt dat de makers van Linger in Shadows achter het project zit en dat ze bezig zijn met een Move-game uit de Sony Santa Monica-stal (God of War).

Het bedrijf achter de trailer, Plastic, heeft al toegegeven dat zij inderdaad aan deze titel werkt, maar moedigt de gamers aan om zelf op zoek te gaan naar de titel. "We planten nu de zaden ervan" is hun tip. Het feit dat er een Grieks-getint standbeeld in het bos staat en het iets te maken heeft met Santa Monica, zal velen wel meteen naar Kratos en de zijnen duwen. Wat denken jullie?

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.